Nazywam się Agata Podstada, jestem dyplomowanym dietetykiem klinicznym. Wykształcenie zdobyłam na Śląskim Uniwersytecie Medycznym i na SGGW w Warszawie, natomiast aktualnie kształcę się na WSB w Gdańsku. Stale poszerzam swoją wiedzę i kompetencje poprzez udział w szkoleniach i kursach.
Dietetyka to moja największa pasja i duża część mojego życia. Moim celem zawodowym jest poprawa stanu zdrowia oraz jakości życia pacjentów. Zajmuję się żywieniem pacjentów z różnymi jednostkami chorobowymi i zaburzeniami, a także osób zdrowych, chcących poprawić swoje nawyki żywieniowe. Moje podejście do pacjenta jest indywidualne, rozumiem że każdy jest inny i każdy ma inne potrzeby. Pochodzę ze Śląska, prywatnie jestem miłośniczką dobrej muzyki, podróży, kotów, a także górskich wycieczek.
- 01 dietetyka kliniczna
- 02 dietetyka sportowa
- 03 dietoterapia
- 04 edukacja żywieniowa
Chciałabym, abyśmy poznali się lepiej.
właściwego żywienia i funkcjonowania