Kim jestem?
Interesuję się dietoterapią w:
- insulinooporności
- chorobach tarczycy
- celiakii i innych chorobach glutenozależnych,
- SIBO, IBS
- trądziku
Stale rozwijam swoje kompetencje poprzez udział w konferencjach i kursach:
- Szkolenie SOIT – School Of Insulinresistance Therapy – posiadam tytuł „Specjalisty przyjaznego insulinoopornym
- VI Konferencja naukowa „Insulinooporność: podejście holistyczne”
- VIII Konferencja Edukacyjna „Żywienie i suplementacja w położnictwie”
- Szkolenie „Mikrobiota jelitowa w schorzeniach zapalnych skóry”
- Konferencja „Zespół jelita nadwrażliwego – instrukcja obsługi”
- Webinar „Dieta w ciąży. Co jeść, a czego unikać?”
- Webinar „Żywieniowe podejście do leczenia trądziku. Co pomaga, a co szkodzi?”
- Webinar „Żywienie okołotreningowe”
- Webinar „Wrzodziejące zapalenie jelita grubego – co i jak jeść?”
- Webinar „Refluks, Helicobacter pylori oraz stany zapalne błony śluzowej żołądka w ujęciu żywieniowo-suplementacyjnym”
Prywatnie pasjonuję się sportem – szczególnie fitnessem, bieganiem i wędrówkami górskimi.